Viime viikolla Hämeenlinnan Seudun Mielenterveysseura palkitsi vuoden Hyvän mielen tekijän. Saimme Annukan kanssa kunnian olla mukana luovuttamassa kunniakirjaa Karoliina Mäki-Kuutille. Tunnustuksen tavoitteena on nostaa esille ihmisiä ja tekoja, jotka ovat aiheuttaneet kaupunkilaisille hyvää mieltä. Viime vuonna tunnustuksen sai Poltinahon Sale.

Yhdistyksen puheenjohtaja Pertti Myllyselkä korosti puheessaan Karoliinan valoisuutta ja hyväntuulisuutta sekä kiitteli Karoliinaa siitä, että hän levittää lämpöä ympärilleen paitsi henkilökohtaisessa elämässään, myös liiketoiminnassaan.

Karoliina on vuosien ajan vaikuttanut positiivisesti Hämeenlinnan arkielämään Tawastia Groupin toimitusjohtajana. Skogsterin korttelin säilyttäminen keskustan kulttuurista perintöä kunnioittaen vaikuttaa Hämeenlinnan kaupungin ilmeeseen ilahduttavalla tavalla. Karoliinan kädenjälki näkyy taidossa yhdistää vanhaa ja uutta, entisöityjen rakennusten sisältä löytyy tuoretta ja raikasta henkeä. Karoliina on tuonut hämeenlinnalaisille uusia kohtaamispaikkoja kauniissa ja kiireettömässä miljöössä. Yksityisihmisenä hänet tunnetaan iloisena ja erittäin ystävällisenä ihmisenä.

Aamupäivä vierähtikin mukavasti teen ja kahvin äärellä Sokerileipuri Suomisen herkuilla höystettynä. Karoliina kertoi Piparkakkutalon julkisivuremontista sekä tulevasta julkisivuvalaistuksesta. Lisää positiivisia uudistuksia on tulossa, sillä kaupungin historiallinen museo muuttaa Skogsterin taloon ensi vuoden puolella. Kahvittelun lomassa Karoliina innostui kertomaan myös Piparkakkutalon historiasta ja tarinoita valokuvien takaa joita löytyykin Piparkakkutalosta ihastuttavan paljon.

Lisäksi pohdimme miten ihmeessä Poltinahon Salen henkilökunta saa asiakkaan joka kerta niin hyvälle tuulelle siellä käydessään. Saleen kun astuu sisään, niin tunnelma on kuin valoisassa kyläkaupassa aikanaan. Kassoilta huikataan tervehdykset ja lopuksi ostokset maksettuaan saa vielä hyvän päivän toivotukset. Asiakaspalvelu on aivan omaa luokkaansa siinä kaupassa.

Jos et vielä ole käynyt Skogsterin korttelissa tutustumassa ravintolatarjontaan tai käynyt kauppareissullasi Poltinahon Salessa niin nyt tiedät mihin kannattaa suunnata hyvän mielen taataksesi 🙂

Vastaa