Terveydenhoitaja

Muistiasiantuntija

Psykogeriatrinen hoitotyön valmentaja

 

Muistihoitajana minulla on laajat tiedot eri muistisairauksista, niiden vaikutusmekanismeista ja hoitomuodoista sekä diagnostisista arviointityökaluista - ja menetelmistä. Koen tärkeimmäksi tehtäväkseni jakaa muistisairauteen sairastuneelle, omaisille sekä hoitajille tietoa sairaudesta ja muistisairautta sairastavan elämästä ja toimintakyvystä sekä löytää muistisairaan ihmisen voimavarat ja vahvistaa niitä kulkemalla rinnalla loppuun saakka.

Jokaisella etenevää muistisairautta sairastavalla on jäljellä voimavaroja. Iloa, nautintoa ja onnistumisen kokemuksia tuottavien asioiden tekeminen tukevat kuntoutusta. Muistikuntoutus on tärkeä osa muistisairauden hoitoa, sillä se hidastaa tutkitusti toimintakyvyn heikkenemistä. Teen muistikuntoutusta sekä kotona että hoivakodeissa.

Hoivakotien henkilöstö saa minulta tarvittaessa asiantuntevaa tukea ja ohjausta ja koulutusta muistisairaiden ihmisten kohtaamiseen sekä psyykkiseen oireiluun liittyvien haasteiden ratkaisemiseen. Usein yhdenkin muistisairaan ihmisen psyykkinen oireilu lisää levottomuutta muiden asukkaiden keskuudessa ja näin ollen lisää myös henkilöstön työssä kuormittumista josta koko hoitoyhteisön hyvinvointi kärsii.

- Kohtaamisia joista jää jälki -

 

"Oli niin hyvä koulutus, että tulen seuraavaankin vaikka ei ole työpäivää silloin."

"Ilman muuta muistikuntoutusta vanhemmilleni."

" En selviäisi tästä arjesta ilman sinua."

HINNASTO:

Kotona tehty laaja muistitutkimus 99€
Neuvonta / konsultointi 50€/h
Koulutuksista kysy tarjous

Ota yhteyttä

Linda Vesaharju
040-5008498
linda@terveyssisar.fi

 

Kotitalousvähennys

Muista hyödyntää kotitalousvähennys palveluni kustannuksissa.