Oletko huolissasi läheisesi muistin heikkenemisestä tai omasta muististasi?

Kaipaatko apuja muistisairaan läheisesi hoitoon tai onko sinulla kysyttävää muistisairauteen sairastuneen tuki- ja palveluasioissa?

Linda

Linda on kouluttautunut Suomen Psykologisessa Instituutissa muistihoitajaksi. Muistihoitajalla on laajat tiedot eri muistisairauksista, niiden vaikutusmekanismeista ja hoitomuodoista sekä diagnostisista arviointityökaluista - ja menetelmistä. Muistihoitajan yksi tärkeimmistä tehtävistä on jakaa omaisille tietoa sairaudesta ja muistisairautta sairastavan elämästä, toiminnasta ja käyttäytymisestä.

Jokaisella etenevää muistisairautta sairastavalla on jäljellä voimavaroja. Iloa, nautintoa ja onnistumisen kokemuksia tuottavien asioiden tekeminen tukee kuntoutusta. Muistikuntoutus on tärkeä osa muistisairauden hoitoa, sillä se hidastaa tutkitusti toimintakyvyn heikkenemistä. Teen muistikuntoutusta sekä kotona että hoivakodeissa.

Kotikäyntien tavoitteena on muistisairauksien varhainen tunnistaminen ja jatkotutkimuksiin ohjaus sekä seuranta muistisairauden diagnoosin jälkeen. Kotikäynnillä voit kysyä apua ja neuvoja kaikissa muistiin ja muistisairauksiin liittyvissä mieltä askarruttavissa asioissa. Kotona on usein luontevaa keskustella muistin toimintaan liittyvistä huolista.

Muistisairaan ei koskaan pitäisi jäädä yksin - ei myöskään omaisten

HINNASTO:

Kotona tehty laaja muistitutkimus 149€ 
Neuvonta / konsultointi 50€/h

Ota yhteyttä

Linda Vesaharju
040-5008498