Istuin autossani kaupan pihassa lähdössä juuri kotiin kun puhelin soi. Soittaja oli minulle vieras. Hän esitteli itsensä ja kertoi olevansa kotoisin hyvin pohjoisesta Suomesta. Sen kyllä kuulin puheestakin, sen verran piti itsekin keskittyä puheluun että ymmärsi varmasti mitä toinen siellä puhelimen toisessa päässä puhui. Kyllä Suomessa on mielenkiintoisia murteita 🙂


Soittaja oli nainen ja hän halusi kysellä minulta yrittäjyydestä. Aluksi hän kuitenkin oli sitä mieltä etten minä kuitenkaan kertoisi työstäni paljon sillä sittenhän paljastaisin liikeideani. Hänen toiveenaan on perustaa samantapainen yritys kuin Hämeen Terveyssisar. Mitä kaikkea siihen tarvitaan, miten asiakkaat löytävät yrityksen, minkälaista yhteistyötä teemme? Taisi nainen siellä puhelimen toisessa päässä ihmetellä kun sanoin että tottakai voin kertoa tarkemmin yrittäjyydestä sekä auttaa häntä hänen kysymystensä kanssa.

Paljastinko hänelle liikeidean? Teinkö hallaa Hämeen Terveyssisarelle auttamalla aloittelevaa yrittäjää?

Muistan kun Hämeen Terveyssisarta käynnisteltiin ja otin yhteyttä yrittäjään, jolta olisin toivonut saavani jonkinlaista jeesiä alkuun. Hän vetosi liikesalaisuuteen eikä halunnut tavata. Tähän päivään mennessä olen vastaillut niin sähköisesti kuin puhelimitse aloitteleville yrittäjille, jotka kyselevät käytännön vinkkejä tämän kaltaiseen työhön. Meiltä ei lopu työt, ei varmasti vaikka vähän autetaankin toisia. Niin kauan kun itse tekee työt hyvin, asiakkaita on, se on nähty näiden 2 vuoden aikana.

Joten  aion auttaa edelleenkin aloittelevia tämä alan yrittäjiä sekä heitä jotka miettivät uskaltaako lähteä kunnalliselta pois ja hypätä yrittäjäksi. Kerron vain oman tarinani ja kuinka Hämeen Terveyssisar on luotu.

Se, että olen kertonut avoimesti tämän työn sisällöstä on tuottanut myös jotakin uutta. Niinpä helmikuu tuokin tullessaan jotain erilaista ja kivaa Hämeen Terveyssisarelle 🙂 Sen te kuulette ja näette pian!

Vastaa