Aika usein kuulemme tuon kysymyksen. Ja siihen voi vastata aina samalla tavalla; On kyllä! Nyt kun meitä on kaksi työntekijää niin lisääkin toki vielä mahtuu. Sanaa saa siis levittää!

Olemme huomanneet että tavoitettavuus on se suurin haaste. Asiakaskuntaa Suomi on pullollaan, se ei varmasti ole jäänyt kenellekään epäselväksi viime aikoina. On valtava määrä iäkkäitä ihmisiä, jotka kaipaisivat apua arjen pyörittämiseen kotona. On paljon ikäihmisiä, jotka epäröivät pyytää apua. Onko mahdollista todella, että joku tulee kotiin tekemään terveystarkastuksen? Toiset tarvitsevat enemmän, toiset vähemmän apuja ja tukea.

Netti on hyvä kanava; nämä blogitekstit ovat hyviä. Lukijoita on ja ehkä joku asia jää pidemmäksikin aikaa mieleen ja nousee esille sopivassa tilanteessa. Nettisivuilla on päivittäin kymmeniä kävijöitä, parhaimmillaan satoja, vuoden aikana tuhansia. Mutta tosiasia on, että nämä tavoittavat iäkkäiden lähipiiriä, eivät välttämättä itse kohderyhmää. Toki haluamme kirjoituksissamme jakaa paljon tietoa josta meille kaikille on hyötyä iästä riippumatta. Sitten on esitteiden suorajakelua ja jalkautumista, ne tuovat kyllä näkyvyyttä ja paljon hyötyliikuntaa 🙂

Se että joku suosittelee on paras. Tietenkin. Sen olemme myös me huomanneet. Mutta ikäihmisen lähipiiri voi mahdollisesti olla käynyt niin pieneksi, ettei ole ketään kenelle voisi suositella. Tai toisinpäin: ei ketään keneltä kuulla mahdollisuudesta yksityisen kotipalvelun tai terveydenhoidon ostamiseen.

Ehkä myös ajatus kotipalvelusta on hieman kangistunut? Mutta uutta nimeä on silti turha lähteä lanseeraamaan.

Terveyssisar on toiminut kohta vuoden ja olemme onnistuneet siinä mitä lähdimme tavoittelemaan. Me tarjoamme kiireetöntä aikaa ja hyvää palvelua ammattitaidolla. Me osaamme nähdä tilanteet kokonaisvaltaisesti ja pystymme joustamaan asiakkaiden todellisten tarpeiden mukaan ja tämä toimii todistetusti. Meillä on todella tyytyväiset asiakkaat 🙂

Mutta kysynkin nyt teiltä, olisiko teillä jotain kysyttävää meiltä? Mitä kiinnostaisi kuulla yksityisen kotipalvelun tai terveydenhoidon näkökulmasta?

Voit lähettää kysymyksesi: annukka@terveyssisar.fi tai linda@terveyssisar.fi

Ja vastaamme täällä blogissa!

Vastaa