Kodin kuvalehden artikkelissa Katri 81v. kertoo joogan tuomista oivalluksistaan ja Akuutin sivuilla kerrotaan innokkaista eläkeläisjoogaajista.

Jooga on henkilökohtainen ja monella tasolla vapauttava harjoitus. Kehon heikko kunto tai korkea ikä eivät rajoita harjoitusta. Hengitys ja liike, kehon ehdoilla, tuovat runsaasti energiaa ja valoa päivään.

Annukka toimii astangajoogaohjaajana ja piti 5.2 Hotelli Emiliassa, Ihanien naisten olohuoneessa, luennon joogaharjoituksen ja mielenhallinnan yhteydestä astangajooga perinteessä. Samassa illassa Artemis City Spa esitteli laajaa valikoimaansa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tiimoilta. Yhteinen ajatus ihmisen näkemisestä kokonaisuutena tuotti ajatuksen joogatunneista, jotka käynnistyvät maaliskuun alussa. Tervetuloa, ihan jokainen!

ASTANGAJOOGA –  Artemis City Spa –  Alkaen 3.3.2016

Maanantaisin ja torstaisin klo 8:30-9:30

Astangajoogan asanaharjoitus on fyysinen ja dynaaminen harjoitus, joka liikunnallisuudestaan huolimatta sopii ihan jokaiselle – kaiken ikäisille ja kuntoisille, niin naisille kuin miehille. Harjoituksessa keskitytään ennen kaikkea hengityksen tiedostamiseen yhdessä liikkeen kanssa (vinyasa). Kehollinen kokemus rauhoittaa mieltä ja lisää keskittymiskykyä kokonaisvaltaisesti. Harjoituksessa tehdään perinteen mukaan ohjattu seisomasarja. Aiempaa kokemusta joogasta ei tarvita. Harjoitus on henkilökohtainen ja samaan ryhmään sopivat niin ensikertalaiset kuin pidempään jooganneet.

Harjoituksen kulku:

Astanga mantra

Aurinkotervehdykset – Surya Namaskar A x 5 ja B x 3

Seisomasarjan asanat

Loppuliikkeet

Mangala mantra

Ohjaajana Annukka Yliruusi, Shala Valla, annukka@shalavalla.com

Ota mukaan oma joogamatto, sekä halutessasi viltti loppurentoutusta varten. Ohjaus alkaa klo 8:30, tulethan ajoissa paikalle kiitos!

Hinnasto:

1kk 70€

10 x 100€

kertamaksu 12€

Artemis City Spa, Palokunnankatu 15 F

Vastaa