Ennen vappuhumua istahdimme Hämeenlinnan Seudun Mielenterveysseuran hallituksen kanssa Piparkakkutaloon kehittämisiltapäivän merkeissä. Ruoka oli hyvää, niinkuin aina kyseisessä ruokaravintolassa ja seura myös idearikasta. Puheenjohtaja piti huolen ettei tulevan toiminnan suunnittelu ollut pelkkää paikoillaan istumista.

IMG_7536IMG_7520

Seuran toiminta perustuu mielenterveyden tukemiseen ja edistämiseen. Tämä tarkoittaa siis toimintaa, joka tukee hyvän mielenterveyden toteutumista ja jonka tavoitteena on vahvistavien ja suojaavien tekijöiden lisääminen. Seuran ideoimat toiminnat ovat siis kauttaaltaan ennaltaehkäiseviä. Tämä on juuri sitä mitä omassa yrityksessäni myös vaalin. Mielenterveys on jokaisen ihmisen voimavara ja tärkeää toimintakyvyn ja hyvinvoinnin kannalta. Ikäihmisten kohdalla varsinkin hyvä mielenterveys auttaa heitä elämään aktiivista, laadukasta ja tervettä elämää. Todistetusti terve ja laadukas elämä vähentää myös vanhuusiän mielenterveysongelmia ja muistihäiriöitä.

IMG_7526

Uudet jäsenet ovat aina tervetulleita 🙂 Hämeenlinnan Seudun Mielenterveysseurassa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa toimimalla. Paikallisseuramme jäsenenä sinulla voit osallistua Suomen Mielenterveysseuran edullisiin ja ilmaisiin koulutuksiin, voit ideoida ja osallistua hyvinvointia edistäviin hankkeisiin ja sitä kautta vaikuttaa yhteiskuntaan.

IMG_7531
Hämeenlinnan Seudun Mielenterveysseuran hallitus 2015

Vastaa