Hoidatko sinä läheistäsi kotona?

Kaipaisitko sinä tukea tässä arvokkaassa ja haastavassa tehtävässä?

Psykoterapeutti Eveliina Haikalla on useiden vuosien kokemus erilaisten psykologisten ongelmien hoidosta. Eveliina on nähnyt työssäni kuinka tärkeää on erilaisten ongelmien ennalta ehkäisy ja kuinka terapeuttisilla menetelmillä pystytään vaikuttamaan psykologisten ongelmien ennaltaehkäisyyn.

Läheisen hoitaminen kotona on arvokasta ja korvaamatonta työtä. Vaikka tehtävä olisikin sinulle luontevaa ja tärkeää, voi se tuoda elämääsi monia haastavia tilanteita. Jo se, että läheisen muistisairaus tuo elämään monia käytännön haasteita voi aiheuttaa omaistaan kotona hoitavan elämään paljon kuormitusta. Näiden käytännön asioiden lisäksi omaishoitajan haasteina on se miten muistisairaus muuttaa läheistä suhdetta. Puolisosta tulee hoidettava tai vanhemmasta hoidettava.

Jotta jaksaisit tehdä omaishoitajan vastuullista ja tärkeää työtä, on hyvä myös huolehtia omasta jaksamisesta.

Hoidon tärkein tavoite on luoda sinulle mahdollisuus olla hoidettavana. Terapeutti on juuri sinua ja sinun tarpeita varten. Hoidon aikana pääset pohtimaan omaan jaksamiseen heikentävästi vaikuttavia tekijöitä ja niiden seurauksia. Erilaisien hoitomenetelmien avulla sinulla on mahdollisuus oppia uusia taitoja huolehtia itsestä omaishoitajan vastuullisen ja välillä myös raskaan roolin ohella. Näiden taitojen avulla sinun on mahdollista ennalta ehkäistä mahdollista uupumista.

Hoitoon voit tulla ilman lääkärin lähetettä. Hoito koostuu aluksi kolmesta arviokäynnistä, joiden aikana kartoitetaan yksilöllisesti asiakkaan tarpeet ja tavoitteet. Jatkossa tapaamiset voidaan toteuttaa myös sinun kotonasi.

- Älä unohda mielesi hyvinvointia -

HINNASTO:

Yhden tapaamisen hinta 75 €/45 min.

Ota yhteyttä

Eveliina Haikka
040-5008498

eveliina@eveliinahaikka.fi

www.eveliinahaikka.fi