Haluatko valmistautua elämäsi taitekohtiin edunvalvontavaltuutuksella ja hoitotahdolla?
 
Tiina Kuopanportti on oikeudellisen ennakoinnin asiantuntija ja vanhustyöhön erikoistunut lähihoitaja. Oikeudellinen ennakointi on ennalta varautumista oman toimintakyvyn heikkenemiseen tilanteissa, jolloin ei ole enää kykenevä hoitamaan omia asioitaan tai tekemään itsenäisesti omaa elämää, omaisuuden hoitoa tai terveydentilaa koskevia päätöksiä. Oikeudellisella ennakoinnilla helpotetaan merkittävästi läheisen asemaa vaikeissa elämäntilanteissa. Oikeudellinen toimintakyky voi heiketä äkillisen vakavan sairauden, ikääntymisen tai vammautumisen myötä.
Oikeudellisen ennakoinnin keinoja on mm. hoitotahto ja edunvalvontavaltuutus. Näiden asiakirjojen avulla oman tahdon toteutumisen voi varmistaa läheisten avulla ilman että viranomaisten tarvitsee puuttua asioihin. Tiinan asiantuntemuksessa yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla hoitotalan koulutus ja vanhustyön hoitokokemus tarvittavaan lainopilliseen osaamiseen.

Kiitosta Tiina saa erityisesti selkeästä ja lämpimästä tavasta kertoa aiheesta. Tiina laatii edunvalvontavaltuutuksia ja ohjaa hoitotahdon tekemisessä. Asiointi tapahtuu kotikäynnillä tai puhelimitse. 

- Tekemistä ei kannata lykätä -

HINNASTO:

Edunvalvontavaltuutus
170€/hlö 
300€/pariskunta
(sisältää alv.  ja matkakulut HML alueella)

Ota yhteyttä

Tiina Kuopanportti
045-1534749

tiina@taitekohta.fi

www.taitekohta.fi