Yrittäjyyden hyvä puoli on vapaus suunnitella kuinka täytän kalenterini, toisin sanoen vapaus järjestää työni haluamallani tavalla. Alusta asti on ollut selvää, etten täytä kalenteriani täyteen vaan teen tietoisia valintoja sen täyttymisessä. Vaikka se suurin myytti onkin, että yrittäjä tekee töitä aamusta iltaan ilman lomia, on tärkeää huolehtia omasta jaksamisesta. Kuinka siitä omasta jaksamisesta pystyy huolehtimaan jos tekee ympäripyöreitä työpäiviä? Eikä tämä ole pelkästään yrittäjän näkökulmasta tärkeä vaan omat kokemukset kuntasektorilla työskentelystä ajavat saman asian.

Yrittäjyydessä minua on aina kiehtonut se, että siinä saa olla itsensä herra. Saan valita työkaverit joiden kanssa työskentelen ja saan päättää kuinka monen asiakkaan kanssa teen sopimuksen. Määritän itse palvelut joita tuotan ja voin kehittää niitä omilla ideoillani asiakkaan tarpeita kuunnellen. Samalla pystyn takaamaan asiakkailleni parasta mahdollista laatua olevan palvelun, yksilöllisesti. Pääsen myös toteuttamaan uusia ideoita ja viemään osaamistani eteenpäin ilman byrokraattista päätöksentekomallia.

Eikä yhtään hullumpi juttu ole sekään, että teen oikeasti työtä mistä välitän. Mukavat työpäivät ja tyytyväiset asiakkaat ovat kannustavia. 

Kotitoimisto parhaimmillaan. Täällä tekemisiäni tuijottaa aina sininen silmäpari 🙂 Yrittäjäksi ryhtyminen vapautti minut työn jatkuvasta kiireestä ja riittämättömyyden tunteesta. Kotitoimistossa uudet ideat saavat siivet ja syksyksi onkin luvassa jotakin uutta jo tarjoamiini palveluihin.