Seniorisakki on ikäihmisille räätälöityä, säännöllistä ryhmätoimintaa, jossa keskitytään mielen hyvinvoinnin lisäämiseen ja sosiaalisten kontaktien luomiseen.

Ensimmäinen Seniorisakki-ryhmä aloittaa 4.10.2016 ja kokoontuu tiistaisin klo 13-15

Ilmoittautumisia otetaan vastaan nyt!

HL_esite

Olemme vetäneet kahdet Senioreiden Hyvinvointitreenit (juttua aiemmissa blogi-teksteissä!). Nämä vapaaehtoistyönä Hämeenlinnan seudun mielenterveysseuralle toteutetut treenit onnistuivat paremmin kuin hyvin ja tukivat useita käsityksiämme siitä, miten ikäihmisten elämäniloa voi lisätä. Saimme vahvistusta ajatuksillemme keskustelun, uusien näkökulmien, pelkojen voittamisen ja vertaistuen merkityksestä. Kaikki halukkaat eivät mahtuneet ryhmiin ja osa ryhmäläisistä toivoi lisää samantyyppisiä tapaamisia.

Ikä tuo yleensä fyysisiä rajoitteita, mutta ikä ei ole rajoite mielen hyvinvoinnille.

Tämän ajatuksen oivaltaminen ja tukeminen sekä iän tuoma elämänkokemus antavat valtavasti voimavaroja. Tätä haluamme vahvistaa ja tuoda osaksi ikäihmisten jokapäiväistä arkea nyt myös ryhmän muodossa. Kotikäynneillä mielen hyvinvointi on aina läsnä.

SENIORISAKKI

Seniorisakki on Linnan Klinikan sekä Lindan ja Annukan kokemusten kautta kehitetty ryhmätoimintamuoto johon voi tulla yksin tai yhdessä. Molemmat meistä antavat tapaamisten sisältöön oman ammattitaitonsa: Annukka ja Linda tuovat kokemuksia ryhmien vetämisestä ja ikäihmisten kanssa toimimisesta päivittäisessä työssään, Linnan Klinikka tuo lisäksi laajan tukiverkoston jokaiselle osallistujalle. Yhteistyö Linnan Klinikan henkilökunnan kanssa takaa osallistujille turvalliset ja tutut puitteet keskellä kaupunkia. Seniorisakki ryhmiä starttaa joka kuukausi ja sinne ovat tervetulleita kaikki ikäihmiset, jotka kaipaavat elämäänsä virkistystä ja iloa.

Seniorisakki:

  • Seniorisakki kokoontuu Linnan Klinikan kokoustilassa 3. kerroksessa, jonne on esteetön kulku
  • Yksi ryhmä kokoontuu kahdeksan kertaa, kaksi tuntia kerrallaan
  • Jokaisella kerralla on kahvitarjoilu
  • Ryhmän koko on 10 henkilöä
  • Ohjelma painottuu mielen hyvinvoinnin vahvistamiseen, keskusteluun ja pieniin toiminnallisiin puuhiin
  • jokainen ryhmä on erilainen, joten ohjelma vaihtelee ryhmän hengen mukaan

Ensimmäinen Seniorisakki-ryhmä aloittaa 4.10.2016 ja kokoontuu tiistaisin tiistaisin klo 13-15

Ilmoittautumiset ja tiedustelut: Linda Vesaharju Puh. 040-5008498, linda@terveyssisar.fi

Hinta 240€ / Sisältää kahdeksan tapaamista + kahvitarjoilun joka kerta

Vastaa