On niin helppoo olla onnellinen.

Tähän ikään mennessä elämä on päättänyt opettaa monella tapaa. Elämä ei ole muuttanut minua vaan minä itse olen muuttanut elämääni. Vaikutan niihin asioihin elämässäni joihin pystyn. Työ ja varsinkin minä työntekijänä on yksi niistä asioista joihin olen vaikuttanut, onnekseni. Varsinkin viime vuosien aikana olen ymmärtänyt kuinka tärkeää on pystyä nauttimaan jokaisesta ihan tavallisestakin työpäivästä eli ihan arjesta. Asiaa helpottaa huomattavasti se kun on onnellinen.

Maria Lassila-Merisalolle vielä iso kiitos mukavista juttuhetkistä, joista syntyi tämä artikkeli <3

Yksityistä terveydenhuoltoa ja kotipalvelua tarjoava yrittäjä Linda Vesaharju pohtii olevansa vähän kapinallinen, kun ei rajaa työtehtäviään pelkkiin hoidollisiin toimenpiteisiin. Tarpeen tullen hän asettuu vaikka malliksi – ja on työssään onnellisempi kuin koskaan.

Oman tiensä etsijä – kutsumus kuljetti yrittäjäksi